Ga deze zomer mee op ontdekkingsreis met Squla!

Het is zomer en Squla staat vanaf maandag 8 juli vol zomerse quizzen. Of je nu thuisblijft of op vakantie gaat, met Squla gaat je kind mee op een te gekke ontdekkingsreis! Van de kleintjes tot de bijna-brugklassers, we hebben voor elk wat wils. Je kind vergroot z’n wereld, gewoon vanuit de achtertuin, de camping of de keukentafel. Un, deux, trois… op naar Squla!

Ontdek de leukste plekken

Zit je kind in de peuterklas t/m groep 2? Dan nemen de tweeling Mayka en Mila je kind mee op ontdekkingstocht door hun nieuwe woonplaats en huis.
In 6 kleine verhalen met daarbij een taal- en rekenquiz gaan we naar plekken die je vast herkent, zoals de speeltuin, het park en de rommelzolder.

Ga mee en rijm erop los, oefen met tellen en zoek alle vormen!

Ga mee op reis

Zit je kind in groep 3 t/m 8? In de speciale zomerquizzen ontdekken ze meer over de wereld, zo leert je kind over andere culturen en landen en oefent tegelijkertijd met de schoolvakken.

Wat neem je mee op reis, hoe bestel ijs in het Italiaans en welke hoofdstad hoort bij welk land? Ontdek het op Squla.

Skip de zomerdip

Het is wetenschappelijk bewezen, 15 minuten per week oefenen met rekenen verkleint de zomerdip met 40%! Dit onderzocht Squla in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Zo blijft je kind op niveau en is er genoeg tijd om te spelen.

Extra zomertips

Hoe maak je van deze zomervakantie de allerleukste tijd? In deze blog vind je tips voor een zomer boordevol speelplezier!